xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' SERAM KELIWON: HUSIN , MON DAN JIN PAKAI TONCIT???

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

BUAT DUIT DENGAN MUDAH DIRUMAH

Free Search Engine Submission

LAMAN POPULAR

HUSIN , MON DAN JIN PAKAI TONCIT???

Baru-baru ni aku telah menonton filem arahan mamat khalid..sinambungan filem Hantu kak Limah balik rumah.Sebab aku tengok filem nie kan pawagam kerana Hantu Mak Limah tu.

Sebenarnya bukan aku tak gemar tengok movie melayu kat wayang..nanti aku jadi frust bila macam baru je bayar kat TGV tu harga tiket ( sekarang nie tiket boleh tahan mahal jugak ) RM14..tup tup dah kuar kat astro..hahahha....

Tapi aku harus ubah persepsi aku kan..macam mana la filem melayu nak maju kalau takde orang tempatan support....

Aku lihat masa dalam panggung tu memang penuh orang...semua ada yang berfamily...bercouple..aku..aku pergi dengan kawan sekerja jerkk..hahaha..tu pun sebab selalunyakalau aku masuk shopping JUSCO Bukit Raja tu..tempat first aku singgah ..pawagam..tengok ada citer apa yang best...kalau takdeyang menarik.barulah pergi cari makanan ke barang ke...






dalam story nie bagi pendapat aku..sangat sesuai untukhiburan keluarga.Nak kata seram..tak kot mungkin lebih layak cakap seram kelakar.Ada ketikanya aku terfikir gak..kalau aku layan sangat perasaan aku pasai hantu-hantu dan mistik dalam hidup aku nie...mau aku pun boleh jadi gila.Kutipan cerita ni dikhabarkan dah melebihi 3.5 JUTA dalam seminggu tayangan.Bagus juga peformance dan impak cerita nie kan..mungkin
masyarakat sekarang macam aku kot..sekali sekala inginkan hiburan komedi untuk release tension..hahaha..